//Atieyshahrom
intern and thesis UITM

Aug 22, 2016 @ 10:22 AM | 0 Comment [s]

yes i am atiey,dah berkurun xupdate this blog agak ackward laa nk type
tapi xpe promote dri ni dulu yea,,muka yang xpernah atiey dapat dri zaman kadet dlu
alhamdulillah baru dapat muka camnie,,time kadet dlu penuh dengan kegelapan,daki,jerawat di muka
muka sentiasa burn 

okeh kali ni atiey just nak share2 sikit ttg intern yang tlh disettlekan beberapa bulan yang lepas
lame juga lah atiey duduk kat UITM shah alam,,so bile je sampai UITM puncak alam ni mmg xtau semua tempat,,atiey intern di pusat kor UITM puncak alam
first nak intern mmg xtau mana tempat nya soo hentam je alhamdulillah betul, lokasi berhampiran dengan Unit Kesihatan Uitm Puncak Alam,, okehh once masuk je dalam pejabat tu mmg rasa malu sangat sbbnya tersalah buka pintu hehehe
mmg abis kena gelak ngan tuan NIK, pakai baju ijau dalam gambar di atas
atiey ditemuramah oleh nya sampailah diberi tempat sendiri yang ada 1pc,internet yang laju giler and paling best terlindung dri org hehehe
then time ni xbape nak cakap sangat ngn cik Nizam sbb nampak dye cm garang n xperamah hehehe 
takut kite hehehe,,so buat hal sendirilah time ni
yang paling kelakar atiey settlekan kerja2 yang telah berbulan2 xsettle,,thats is pengecualian kredit budak2 diploma yang msk degree ,,di sini atiey akan checkkan masa diploma cukup ke x penglibatannya dalam koko ,, cuba bayangkan dalam 1k student tuu atiey dapat settlekan hanya 3 hari wow wow hebatt !! tapi sayang ,,, atiey xtau sangat,,intern kan kalau kita settlekan keja awal jea kita akan dapat kerja bertimbun2 lagi ,, waaaaaaaaa T.T sedihhhh
soo kena settlekan lagi kerja lain,,tapi atiey tgk staff laen happy je layan youtube tgk movie itu ini siap gelak happy agi,,yang atiey ni kena settlekan keja yang banyak3
soo lepas sebulan intern situ baru lah dapat kawal semuanya hehehe 
makin happy sbb kerja dah xde sangat and bole plak atiey ni buka internet sentiasa utk submit order itu ini hehehe ,, amik kesempatan plak kan hehehehe xpe diowg cakap jangan malu2 pakai internet sini hehehe
sekarang atiey ngan suma staff situ dah okeh sangat friendly jea,,diowg pon sporting ada juga la diowg belanja atiey banyak kali plk tu,,alhamdulillah staff situ baikk sangat happy dapat staff camtuu hehehe

so cte ttg thesis wow wow wow,,sakit kepala ,, kebetulan plak atiey dapat lecturer chinese,,pada mulanya dya oke jea xcerewett tapi time nak dekat present makin lama makin cerewet huhuhuh
ada juga perna terkeluar ayat nya nak bg atiey failed huhu,,cuba bayangkan atiey course economy and klau kami buat thesis kami akan pakai e-views and amik data macam interest rate,salary and so on..tapi atiey leh plak nk buat distribute questionnare,, hehe mmg salah atiey tapi itu yang atiey rasa atiey suka and tau kan..tapi that lecturer xbrapa faham cara questionnare,,huhuhu rajin kena marah time ni sabar jelah kan,,lumrah seorang student kan,,hehehe
lebih lebih lagi thesis kan mmg kena sabar sangat hehehe
okeh this my geng time nk present ,, kami ada 2 group 3 org geng time buat thesis ngan lecturer chinese which with my first examiner,,geng sama ngan atiey tudung maroon and tudung kuning tuu and lagi 2 org tu second examiner,,
okeh la 5 org je yang tgk time present kan hehe xde la ackward sangat kan hehehhe
alhamdulillah result pon dah keluar LULUS akhirnya hehe
walaupun gred xbape cantik kan
walaupun menagis teruk kan hehehe
tapi redha je lahh 
yang pentng abiskan degree ni =)

nasihat: yang mana yang tengah praktikal tuuu janganlah rajin sangat buat keja yeaa kang org tau dah siap kerja the u get more work hehehhe,, and sambil2 tu buat lah sikit2 thesis and please amik sesiapa punya thesis sebagai rujukan !! PENTING NI , 
take note oke !!!

and lastly thanks for my bestfriend sebab banyak sangat tolong time buat thesis ni
kalau xde kawan ni mmg xde lah thesis yang complete 
thankss sangat  <3 <3 <3



u8 watch

Feb 26, 2016 @ 12:37 PM | 0 Comment [s]


Function:
1.Stopwatch function
2.Support hands-free calls
3.Answer or Dial calls from your wrist
4.1.48" Capacitive Touch Screen TFT LCD
5.Time / Date / Week / Battery state display
6.Ringing reminder when you receive a call
7.Display the number or name of incoming calls
8.Play the music in your phone (after Bluetooth paring)
8.Ringing reminder once your mobile phone disconnected
10.Sync phone book/SMS/call history(only for android phone)
11.Passometer,Photograph,Barometer,Vibration
12.Remote cellphone shutter function.
13.Ring reminder when your Android 2.3 or above smart phone receive a message (including Wechat, Facebook, Twitter,WhatsApp, Skype,and so on)
14.Anti-lost alarm function: When cellphone left watch alarm automatically, after a certain distance to avoid lose the phones
15.If it use for ISO Device only support these function: Pressure gauge, Calendar, Calling, Calculator, Clock, Stopwatch and Message Remind.

Specifications:
1. Material: Silicone and Aluminum
2. Weight: 2.68oz / 76g
3. Color: Black
4. Dimensions: (9.45 x 1.57 x 0.39)" / (24 x 4 x 1)cm (L x W x H)
5.Ambient Noise: ≤75dB
6.Transmitting Range: ≥10m
7.Talk Time: about 3 hours
8.Charging Time: about 1 hour9.
10.Music Play Time: about 6 hours
11.Standby Time: about 160 hours
12.Bluetooth Version: Bluetooth V3.0+EDR, Range of Frequency: 2.4GHz spectrum
13.Language Support: English, Chinese
14.Bluetooth Protocol: A2DP + HFP 1.5 + HS P 1.2
15.Power Supply: Built-in 230mAh rechargeable battery Material: Steel + Silicon

Package includes:
1 x U8 Watch;
1 x USB Cable;
1 x User Manual;


saya belinya dari instagram @ig_unik_murah this wasap/telegram dye 0134126019
benda baru lagi ni..nak test dlu 
tgu brg smpai je ni hehehhee =)
jom berteknologi yeayhh !!

okehh kita mencari yea sekarang ni

Feb 25, 2016 @ 2:47 PM | 0 Comment [s]

insyaAllah 12 dec ni saya akan menjadi photographer utk akak kawin soo
kita akan standby la gambar2 yg cun utk di photoshoot k
insyaAllah

cun dekat sini








Older Post
Tuan Rumah


Hye!sila sila meng follow mukabuka and insta
fb : atieyshahrom
ig : atieyshahrom
igshop: ig_unik_murah
atieyshahrom@gmail.com

Puteri JASMINE

Hye! Welcome to my blog!! Follow me if u like this blog . *Wink*
 sayang ^.~
lalala!~!

Diary About Stuff Site


pesanan!


Follow!



The Credits!


Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Atieyshahrom

Best View at GOOGLE CHROME!