//Atieyshahrom
tutorial download lagu

Aug 7, 2012 @ 4:54 PM | 0 Comment [s]


1- taip jea LINK tu kat atas sekali and then kluar la page nie
2- tulis jea lagu ppew yang kowg nak . P/S kalau boleh tulis sekali penyanyi tu sekali noh !


3. Oke contoh kowg nk search lagu nie . pastu enter
4. Nie lah senarai lagu yang ada .
5. Antara merah-merah tu . Kowg pilih stu jea . Tekan kat merah tu tau


6. So akan keluar tab baru 
7.Tunggu MUAT TURUN PERCUMA nie okeh


8. Tetiba tab tadi akan kuar yang nie . so tekan muat turun nie tau


9. before download kowg kena daftar dulu k . alah . wt cm nk sign up Facebook jea .




10. Okeh dah ciap daftar kowg dah leh download lagu kowg nak kan . Langkah seterusnya sama macam langkah 7







Older Post | Newer Post
Tuan Rumah


Hye!sila sila meng follow mukabuka and insta
fb : atieyshahrom
ig : atieyshahrom
igshop: ig_unik_murah
atieyshahrom@gmail.com

Puteri JASMINE

Hye! Welcome to my blog!! Follow me if u like this blog . *Wink*
 sayang ^.~
lalala!~!

Diary About Stuff Site


pesanan!


Follow!



The Credits!


Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Atieyshahrom

Best View at GOOGLE CHROME!