//Atieyshahrom
Wedding

Jan 2, 2013 @ 6:21 PM | 0 Comment [s]


S O  B E A U T I F U L L !
okeh , first i love tgk picture2 wedding
bukan nak sgt MARRY tapi sgt suka tgk
suka sgt tgk kat FB dye nie .
xtau la sape ag yang kenal dye nie
tapi bg aku,aku nak jadi macam dye
yes !
as photographer
why ? why ? why ?
kowg try jea tgk kat picture dye
smua yg dye snap suma cam real
OMG !!!
mmg dye la idol aku
ambik .
time buka fb lame2 bkan buat apa pown nie ha..tgk fb dye lahh
try la usha fb dye . spe yang nak kawin tu try lahh kat dye
memang kowg akan puas hty
yealah yang comel akan jadi plus plus plus comel tau
bukan nak promote and dye pown xtau aku tulis pasal dye . 
klu dye tau mybe kembang hahahaha . xde lah just lawak jea
OKEH ! doakan aku jadi cm dye . photographer yang paling hebat !!! YEAH !!!



Older Post | Newer Post
Tuan Rumah


Hye!sila sila meng follow mukabuka and insta
fb : atieyshahrom
ig : atieyshahrom
igshop: ig_unik_murah
atieyshahrom@gmail.com

Puteri JASMINE

Hye! Welcome to my blog!! Follow me if u like this blog . *Wink*
 sayang ^.~
lalala!~!

Diary About Stuff Site


pesanan!


Follow!



The Credits!


Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Atieyshahrom

Best View at GOOGLE CHROME!