//Atieyshahrom
Adam dan Salima Af

Apr 16, 2013 @ 1:00 AM | 0 Comment [s]

Baru-baru nie ada event plak kat kolej
so kena la datang kan 
klu bukan kite sape lagi 
tapi mmg untung sangat ats kehadiran ke tempat macam nie
suma mmg xpercaya Adam yang dulunya lain tibe dye naik pentas tuu mmg ternaganga la kami suma
terkejut ngan perubahan yang drastik dye tu
Subhanallah.

Oke. 
okeh time Salima sharelah yang paling Atiey suka.
Dimana Salima pergi ke Gaza dan pergi ke rumah orang cacat yang disebabkan nuklear Israel
memang kalu kite pergi tempat2 cam tu kite dapat bayangkan keadaan diowg dan disitu juga lah kite akan rasa sedih
tapi yang mengejutkan diowg, muka mereka suma gembira2 sahaja
Lastly Salima b'tnya 'kenapa kowg suma happy xkan xsedih kowt tnpa kaki berlari'(ayt atiey nie hehe) pastu dye pown jawab 'buat apa kami nak sedih kaki kami dah tentu2 ke syurga dah kami kena prepare selebihnya jea utk makesure sumanya sampai ke tempat yang sama,sepatutnya kamu yang kena sedih sbb kamu xpasti seluruh badan kamu akan ke mana'

MasyaAllah sungguh kita xterfikir sampai tahap macam tu sekali. Apa pun atiey suka sgt pengongsian Salima. Hope dapat lagi event2 yang best macam nie lagi kat teratai !
Wallahualam (:


Older Post | Newer Post
Tuan Rumah


Hye!sila sila meng follow mukabuka and insta
fb : atieyshahrom
ig : atieyshahrom
igshop: ig_unik_murah
atieyshahrom@gmail.com

Puteri JASMINE

Hye! Welcome to my blog!! Follow me if u like this blog . *Wink*
 sayang ^.~
lalala!~!

Diary About Stuff Site


pesanan!


Follow!



The Credits!


Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Atieyshahrom

Best View at GOOGLE CHROME!