//Atieyshahrom
APAnakJADI?

Apr 10, 2013 @ 6:44 PM | 0 Comment [s]

kita dalam hidup berbusines nie kena lah hargai customer
tanpa customer kowg xkan dapat keuntungan ,
soo sayangilah kowg punya customer.
and more kowg yang merupakan business man or women tu tolonglah buat kerja seikhlas yang boleh
nie bukan nya merujuk kat semua peniaga2 di luar tu
nie hanyalah sekelompok jea
atiey sendri kadang tu sedih ngan owg2 melayu yang merupakan seowg peniaga yang baru suam2 kuku dalam business
dah xpandai nak hargai customer
yes! maybe diowg nie baru ag n masih ag melakukan kesilapan
soo dont always make a mistake
jadikan benda cmnie sbgai experience and xkan kowg buat dah
okeh yang sgt penting dalam business nie adalah honest and tepati janji
Allah Maha Melihat yea wahai saudara ku sekalian (:


Older Post | Newer Post
Tuan Rumah


Hye!sila sila meng follow mukabuka and insta
fb : atieyshahrom
ig : atieyshahrom
igshop: ig_unik_murah
atieyshahrom@gmail.com

Puteri JASMINE

Hye! Welcome to my blog!! Follow me if u like this blog . *Wink*
 sayang ^.~
lalala!~!

Diary About Stuff Site


pesanan!


Follow!



The Credits!


Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Atieyshahrom

Best View at GOOGLE CHROME!