//Atieyshahrom
11 new question for those I wanna tag .

May 23, 2013 @ 9:05 AM | 0 Comment [s]


11 new question for those I wanna di tag .

1. Describe yourself . Tidak lebih dari 10 perkataan :p
sensitive,positive opss certain time,cant see alone people and i will close with him,touching but quick cool,faithful with Ariff.
2. Pink or purple ? Why ?
both but prefer pink more !
3. Resepi paling epic + meletops yang korang pernah masak ?
okewh spagetty =), begedel, roti pizza
4. Benda yang paling gayat + menjakunkan yang pernah korang tengok ?
jakun? mybe tgk bf lalu depan kowt ! ada kena mengena ke'?
5. Habit atau perangai yang jadi trademark diri korang ?
adakah? cute sokmo kowt ada ke ?
6. Ramalan apa yang akan jadi kat diri korang 5 tahun akan datang ?
mybe dah bergelar y.o . young officer for army. hopefully and mybe fiancee someone
7. Antara perkara yang boleh buatkan korang menangis ala-2 dalam drama gitu ?
someone kutuk diri nie padahal benda tu kte xbuat
8. Right-handed or left-handed ?
right handed
9. Style yang selalu korang gayakan bila keluar hangoud atau jalan-jalan ?
biasa jea xde hot sgt !
10. Kenapa korang buat blog ??
saje saje saje wt blog !
11. Lagu yang jadi feveret korang sekarang ni ?
suma la yang best2 , hehehehe


Older Post | Newer Post
Tuan Rumah


Hye!sila sila meng follow mukabuka and insta
fb : atieyshahrom
ig : atieyshahrom
igshop: ig_unik_murah
atieyshahrom@gmail.com

Puteri JASMINE

Hye! Welcome to my blog!! Follow me if u like this blog . *Wink*
 sayang ^.~
lalala!~!

Diary About Stuff Site


pesanan!


Follow!



The Credits!


Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Atieyshahrom

Best View at GOOGLE CHROME!