//Atieyshahrom
answers !

May 12, 2013 @ 3:19 PM | 0 Comment [s]


1. apa first impression korang terhadap blog ni dan owner blog ni ? describe laa sikit ^^, *jujur taw...
okey i feel diri disayangi la plak by owner blog nie ! it because bru jea add dah kena tag2 bebagai .hehehe
2. apa makanan yang korang suka sangat sangat sangat selain masakan ibu korang ? :)
makanan ek , xdelah memilih sangat. sbb dari kecik ag ma xngajar kite nie makan memilih. tapi kadang tu suka la juga makan tomyam. tapi bukan tomyam sebarang tomyam yang pasti tomyam tu xde pkai perencah semata2 means masak pakai manual jea. (opss sowi terpanjang plak)
3. apa hadiah yang paling best korang pernah dapat and apa hadiah yang korang nak tapi belum dapat lagi ?
present yang paling best coklat n kek dari al ariff ku , hehehe =) and teringin nak dapat samsung s4 klu boleh kan (:
4. pernah tak terfikir nak ada bisnes sendiri ? kalau dah ada, bisnes apa korang jalankan ?
ofcos la mmg penah sgt terfikir pasal bisnes kan. sbb tu la saya nie amik course business hehehe . and kalau boleh nak la business tu menggabungkan antara tecno and design . (opss bocor rahsia besar nie)
5. pendapat korang tentang k-pop..
sorry lah kalu cakap cm gini. sbnarnya xsuke kpop, sbb takowt suke sgt kpop smpai al ariff kte , kte xsyg karang , (lawak jea)
6. kenapa awak berblog ? *alasan mau bernas kay. hehe
saya berblog? ok btw first berblog sbb ikowt trend skunk la kan. tapi skunk nie sbnrnya berblog sbb nak share something new with everybody. and plus for be my diary. i will written all my life there. 
7. awak single mingle ke dah berpunya (bf/gf) ke dah kahwin ? :D
owhh xde la single mane , hehehe tapi kteowg xpenah declare pown couple. and kiteowg suke same suke. okey xMARRY lagi tapi WILL MARRY . hehehe
8. bila hujan, korang selalu buat apa? *mesti tdo kan.. hihi
ehhh sape yang xtau? mst lah tdooo . tapi an klu gempak ag makan maggi panas2 or bancuh air kopi plus ngan biskut kering . wah gempak habiss
9. pernah tak terfikir nak jadi blogger famous ? sebab ?
famous? xmau lahh nnti byk plak kontreversi , susah plak layan nnti an. hehe (dalam hty nak jea nie)
10. korang nak berblogging sampai bila ?
wallahualam la nak blog smpai bile , tapi nnti mst blog dah xfmous soo chnge lah blog kan.
11. korang penat tak jawab soalan soalan nih semua ? haha
xpenat pown ,. like ada lahh ,. yealahhh di tag-tag kan. snok plak nak jawab an . hehehehe
bye bye from atieyshahrom gwiyomi , nampak perasan an !~



Older Post | Newer Post
Tuan Rumah


Hye!sila sila meng follow mukabuka and insta
fb : atieyshahrom
ig : atieyshahrom
igshop: ig_unik_murah
atieyshahrom@gmail.com

Puteri JASMINE

Hye! Welcome to my blog!! Follow me if u like this blog . *Wink*
 sayang ^.~
lalala!~!

Diary About Stuff Site


pesanan!


Follow!



The Credits!


Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Atieyshahrom

Best View at GOOGLE CHROME!