//Atieyshahrom
pakcik 5 minit.

Jun 12, 2013 @ 11:32 PM | 0 Comment [s]

apasal lah ngan tajuk nie kan . 
haha
nie cte driver bas kat u atiey
uitm shah alam
bas etiqa yang pakcik nie bawa
yang memang xleh BLAH sbb nya dye tido dalam bas time tgu penumpanglah kan
pastu atiey kejutlah dye sbbnya dah full ngn pnumpang an and dah lewat sgt dah
leh plak pakcik nie cakap LAGI 5 MINIT . 
pastu trus dye tdo . pastu ada sowag budak nie dah terlambat ke kelas
then dye tnya pkcik tu BILE NAK GERAK BAS. pkcik tu boleh balas NAK GERAK LA NIE sambil tido balik
ish ish ish pakcik2 . 
difahamkan nama pakcik nie SHAMSUDIN
satu ag time pakcik nie nampak bonggol 
makaihh ! brek nye cm kami2 nie terbrek skali
tinggi intial pakcik nie wt tau !

moral : pandu lah dengan selamat ingatlah owg yang tersayang =)




Older Post | Newer Post
Tuan Rumah


Hye!sila sila meng follow mukabuka and insta
fb : atieyshahrom
ig : atieyshahrom
igshop: ig_unik_murah
atieyshahrom@gmail.com

Puteri JASMINE

Hye! Welcome to my blog!! Follow me if u like this blog . *Wink*
 sayang ^.~
lalala!~!

Diary About Stuff Site


pesanan!


Follow!



The Credits!


Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Atieyshahrom

Best View at GOOGLE CHROME!