//Atieyshahrom
kena ragut

Aug 23, 2013 @ 4:40 PM | 0 Comment [s]

semalam lepas jea berbuka
ttbe terasa plak nk ke ICITY seksyen 7
so kami jalan la berlima ke sana
kiteowg jalan kat sidewalk
kawan atiey yang bawa beg atiey yg dlmnya kami letak 3 dompet
abis kena ragut
kawan atiey jatuh
atiey plak cam agak pelik la sbb kenapa kawan atiey jatuh an
ttbe bru perasan yang laki tu pgang beg ptih atiey tu
OMG ! my beg
mmg menangis la an kat situ
mana xnya satu apa dah xde dah.
macam atiey 3 kad bank,bat c tentera,student card,phone 22 biji atiey pnya tu suma dah abis
tp okehlah an sbb kawan atiey xde ppew
alahai !
semua penyesalan suma lah dok terasa nie
sbb ase nyesal ke i-city tu
abis next week dah la atiey ada exam
nie cuti yang beberapa ae nie kena isikan dengan buat kad2 yg dah hilang tu
aish2 !! membazir masa jea kan
soo . now dah xde contact number owg laen
no number skunk nie !!~ =(
first time jadi mcm nie kat dalam life aduih !
ptutlah kawan atiey cakap atiey excited semacam jea nk ke icity siap ckap berdebar hty an
upanya ada benda mcm nie nk jadi an
doakan brg2 atiey dijumpai alek ek
sbb masih baru kat cnie . xtau nk cri tmpat nk wt kad bank, celcom centre,maxis cntre or digi cntre .
sabar jealah
apapown all fmly atiey dah tau pasal suma benda nie
thnx to my frend yea. sangat caringkan atiey ,
selalu tnya pasal diri atiey time benda cmni jadi an . thnx LAn =)


Older Post | Newer Post
Tuan Rumah


Hye!sila sila meng follow mukabuka and insta
fb : atieyshahrom
ig : atieyshahrom
igshop: ig_unik_murah
atieyshahrom@gmail.com

Puteri JASMINE

Hye! Welcome to my blog!! Follow me if u like this blog . *Wink*
 sayang ^.~
lalala!~!

Diary About Stuff Site


pesanan!


Follow!



The Credits!


Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Atieyshahrom

Best View at GOOGLE CHROME!