//Atieyshahrom
today final exam qmt425

Dec 30, 2013 @ 11:06 PM | 0 Comment [s]

alhamdulillah dah abis dah qmt 425 yea .
boleh tahan la paper tu .
xde la susah sgt and xde lah senang sangat .
hari2 yang mendatang dengan paper yang lagi mencabar bakal menanti
wahh !
skema la ayat
baru jea decide nak ke dentist tp disebabkan agak malas xjadi la nak p .
huhu . nak buat appointment tapi xtau la bile huhu .
nak operate gusi yang bakal tumbuh gigi baru nie .. alahai !! hope xde ppew yang menghalang utk operate gusi ni alahai .



Older Post | Newer Post
Tuan Rumah


Hye!sila sila meng follow mukabuka and insta
fb : atieyshahrom
ig : atieyshahrom
igshop: ig_unik_murah
atieyshahrom@gmail.com

Puteri JASMINE

Hye! Welcome to my blog!! Follow me if u like this blog . *Wink*
 sayang ^.~
lalala!~!

Diary About Stuff Site


pesanan!


Follow!



The Credits!


Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Atieyshahrom

Best View at GOOGLE CHROME!