//Atieyshahrom
phone rosak !!!

Jan 2, 2014 @ 12:49 AM | 0 Comment [s]

dah la dok kat cni aku cuma ada satu2 nya phone =(
kalu sem lepas aq ada la 2 phone
sbb dah ada 3 sim an mmg kena byk phone lah
tapi after jea kena ragut akhir sem2 lepas trus aku bercita2 nak ada satu phone jea
now i have only one phone
phone biasa jea xde la hots sgt
boleh la 
ada android and camera
so better la dari phone yang kena ragut sem 2 ae tu
tapi malangnye phone nie dah rosak =(
just phone biasa GT 9500 china
price 425 
bapak mahal tapi pkai xsampai setahun
frust giler
yealah dah la beli phone nie pakai ptptn
mana xnya duit tu jea da sbb nye lepas kena ragut macam kena wat 
sampaikan terpksa pkai duit pt
MORALNYA Disini: kalu nak beli phone beli la phone yang berkualiti 
better phone gini jea pkai
mana xnya phone gini aku dah pkai dekat 3 tahun dah xrosak2 
tapi kena ragut pnya hal la nie huhuhu =(
after this nak bli phone apa jea ? hurmm
mmg dah xde la money nak beli an
start 2014 suma barang naik
soo mmg kemampuan dah terbatas la utk beli macam2 an
DUNIA DUNIA DUNIA !!




Older Post | Newer Post
Tuan Rumah


Hye!sila sila meng follow mukabuka and insta
fb : atieyshahrom
ig : atieyshahrom
igshop: ig_unik_murah
atieyshahrom@gmail.com

Puteri JASMINE

Hye! Welcome to my blog!! Follow me if u like this blog . *Wink*
 sayang ^.~
lalala!~!

Diary About Stuff Site


pesanan!


Follow!



The Credits!


Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Atieyshahrom

Best View at GOOGLE CHROME!