//Atieyshahrom
arghh !!

Dec 24, 2015 @ 12:39 AM | 0 Comment [s]

Arghh ! dah lame rasa stay kat U ni .. memang niat hati nak je balik sekarang juga tp takot plk bila smpai umah dah xnak balik U dah ..
soo stay jea sini..assgmnt group nya yang menimbun..then disebabkan atiey stay kolej n x balik rumah of course la atiey yang kena submit kan !!
redha AJE !! hehehe
penat jg settlekan hal kolej budak budak ni..tu lah jg punca utama atiey xbalik umah
sakit kepala pikir..
alhamdulillah makin settle dah .. ppew pon kite harung je kan
and one more yang paling best tempat intern dah dapat
kat dalam U jea.. syukur syukur =)
sekarang mood tgh nk abiskan exam and sgt excited nk p LKT (LATIHAN KEM TAHUNAN)
yelah dulu kita time kadet kita yang seram ngn LKT now jadi pegawai apakah yang terjadi
dgr cite bebudak ni masuk hutan dlm msa 15 hari .. wow wow
dulu time kadet 5 hari yang pling lame stay dalam tuu
ni 15 hari plk mmg bau xmcam org dh tuu btw mst ada memori yang paling best kat situ kan kan



Haha ingt lagi badan kecik jea time jadi second senior
Acah acah kecik tp time junior lg kecikk hahahaha
Ni time kat bukit pertahanan: )

















Older Post | Newer Post
Tuan Rumah


Hye!sila sila meng follow mukabuka and insta
fb : atieyshahrom
ig : atieyshahrom
igshop: ig_unik_murah
atieyshahrom@gmail.com

Puteri JASMINE

Hye! Welcome to my blog!! Follow me if u like this blog . *Wink*
 sayang ^.~
lalala!~!

Diary About Stuff Site


pesanan!


Follow!



The Credits!


Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Atieyshahrom

Best View at GOOGLE CHROME!