//Atieyshahrom
Class marykay skincare

Dec 28, 2015 @ 12:06 AM | 0 Comment [s]

Dikelilingi brg brg make up.. First time akak merasa gini
Kitalah yg akan pkai brg mkeup hanya utk event jeaa
And kitalah yg paling malas jg skincare
Btw time dye ajr cara cara pkai kita agk awkward skit sbb first time letak benda benda tu kat muke
Hehe
Byk juga brg brg nya and xteringat satu pon hahahahah
Pelik pelik nama nya hahaha
Nampak xladies sgt jea atiey ni hahahaha
First time juga tau cmne nk pkai brg brg utk penjagaan kulit muka thnx sis buat class tadi untung sgt
Sape nk juga klas klas marykay ni abaq je kat aty nnt aty bg tau sis ni k
Yang penting free and dpt pakai brg brg dye free juga hehehe
Gumbiraaa sgt
Dari situ bru atiey tau muka aty jenis apa taau ingtkan muka aty jenis normal upanya jenis kombinasi hehehe
Okeh atiey lanje skit muka hasil makeup barangan marykay oke
Itulah cerita harini nnt smbung sikit lagi tentang jenis muka hehe



Older Post | Newer Post
Tuan Rumah


Hye!sila sila meng follow mukabuka and insta
fb : atieyshahrom
ig : atieyshahrom
igshop: ig_unik_murah
atieyshahrom@gmail.com

Puteri JASMINE

Hye! Welcome to my blog!! Follow me if u like this blog . *Wink*
 sayang ^.~
lalala!~!

Diary About Stuff Site


pesanan!


Follow!



The Credits!


Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Atieyshahrom

Best View at GOOGLE CHROME!