//Atieyshahrom
feelings

Dec 27, 2015 @ 12:25 AM | 0 Comment [s]


okeh malam ni xdapat tidur ,2 sachet necafe dah licin,
then throwback sikit ttg feeling feeling ni,hahaha kelakar..
2012 first time kenal sidia MR.KOALA waktu sem 1, smpai la sem 2..erm actually xsampai pon setahun
masing masing busy ngan society sendri, atiey ngan PALAPES and dye ngan KOMANDER
soo disebabkan xde sehaluan terpaksa stop arghh !! tapi smpai sekarang atiey dah xde feel kat sesiapa
berserah je qada n qadar . and terima je ssiapa yang betol betol snggup terima atiey seadanya
cehh !! ayat berserah kan .
yelah mn x berserah kan , tiap yang dapat after mr.koala semua nya cm chipsmore
datang and belah .. gitu jea diowg .. geram pon ada gak tapi redha jea
sebab diowg tu hanya pndai bermain kata jea ngan atiey bukannya nk serius kan..
ada pepatah mengatakan if ada someone ajak kita couple but xde hasrat nk memperisterikan soo jgn terima dye kalau leh lempang jea dia pakai kasut hahaha.. GANAS sangat kan hahahaha
tpi bila dok bka FB ngan IG jeles juga (sikit) ngn diowg diowg yng ada someone kan.. hahahaha ..
sikit jelah jeles,,tapi kita sabar and just fikir mungkin akan ada someone yang sgt susah org laen nk dapatkan then hanya kita jea yang dapat hehe
aw aw aw ! segan plk ayat tuu hahahaha
btw mana yang ada someone tu better la kowg buat saving dari sekarang k . kowg kan dah ada land tunggu nk letak rumah jea kat situ kan . hahaha
kata mereka yang sudah membina masjid, susah juga jg anak org . kena prepare byk and more prepared about islamic aspect. uishh mn x nya kowg nk kena jaga anak owg, then bakal anak korg plk kan.. soo klu salah didikan agama tu besar tanggungjawab yang kena kowg pikul kan..
susah susah !!
apa atiey ngarut ni ? hahaha apa pun fahami jelah
target 2016 insyAllah #futurehusband ameen



Older Post | Newer Post
Tuan Rumah


Hye!sila sila meng follow mukabuka and insta
fb : atieyshahrom
ig : atieyshahrom
igshop: ig_unik_murah
atieyshahrom@gmail.com

Puteri JASMINE

Hye! Welcome to my blog!! Follow me if u like this blog . *Wink*
 sayang ^.~
lalala!~!

Diary About Stuff Site


pesanan!


Follow!



The Credits!


Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Atieyshahrom

Best View at GOOGLE CHROME!